Jeg hedder Rebecca, og er årgang '79

Jeg er vokset op med DKK (Dansk Kennel Klub) opdræt af Tibetansk terrier, så hunde og udstilling har altid været en stor del af mit liv. 

Da jeg flyttede hjemmefra, syntes jeg dog, at jeg havde haft hunde nok, så der gik en del år inden, savnet blev for stort, og jeg måtte have min egen hund. I 2010 købte jeg derfor min papillon, Louis.

Efterfølgende så jeg whippets, og faldt pladask for deres yndefulde udseende. Tænkte, det kunne være en race for mig, så jeg læste en masse om dem, tog på udstillinger for at se mere til dem og tale med ejere og opdrættere. Det resulterede i, at jeg i 2012 købte min første whippet, som desværre ikke er her mere. 

I 2017 flyttede Godiva ind. Hun blev hurtigt min soulmate, og min kærlighed til racen vokser for hver dag med hende. 

Jeg må jo erkende, at de, der siger, at man ikke kan nøjes med én whippet har ret, så i starten af 2019 flyttede Cortina ind. Hun er fra samme opdrætter som Godiva. Senere samme år, så jeg Hodoo i et opslag på facebook. Det var ikke planen at få endnu en whippet på daværende tidspunkt, for Cortina var jo kun ca. 1/2 år gammel. Men jeg kunne ikke stå for hende (hun er faster til Cortina), og jeg var så heldig at få lov til at købe hende. Hun var 15 mdr., da hun flyttede hertil fra opdrætteren i Sydkorea. 

Jeg er uddannet sosu assistent, og har valgt at arbejde som nattevagt. På den måde får jeg mest mulig tid sammen med hundene. Jeg bor i en lille by på Djursland med flere små skove inden for gåafstand, så der er gode muligheder for forskellige indtryk. Derudover kører jeg af og til til stranden eller andre steder, tager jævnligt på fællestur med andre whippets/mynder og deres ejere og arrangerer playdates med nogle af hundevennerne. Jeg er så heldig at have en forholdsvis stor, indhegnet grund, så her brænder hundene dagligt energi af. Endvidere deltager jeg på en del udstillinger.

I mine år med whippets, har jeg altid drømt om at starte opdræt, så i januar/februar 2015 tog jeg DKK's opdrætteruddannelse. Jeg har efterfølgende købt kennelmærke, og er medlem af både DKK og Myndeklubben. Nu synes jeg endelig, jeg har forholdende og hundene en kvalitet og alder der gør, at 2021 forhåbentligt bliver året, hvor jeg får det første kuld hvalpe